Re: سهم خوب

#2
سهام خوب بنظر بنده سهامی هست که سود سازی حال و اینده ان رو به جلو باشد و ترجیحا طرح توسعه و افزایش تولید داشته باشد و پی به ای نیز در حد متوسط بازار باشد

باید مواظب بود مجددا در سهام کوچک که بعضا هنوز حبابی هستند و پروژه میشوند نرفت و گیر نکرد!! اولویت مهم نیز نقد شوندگی و حجم بالای هر نماد هست

Re: سهم خوب

#3
این سهام کوچک بخصوص سهام کوچک با پی به ای بالا و نقد شوندگی کم و حجم معاملات پایین اکثرا توسط گروه های تلگرامی و اینستایی با سفته بازی و خرید گروهی پروژه میشوند و میبرند بالا بعد در نقطه ای عرضه میکنند و حتی فرصت فروش و رعایت حد زیان نیز به بقیه سهامدارها نمیدهند!!

بازار الان مثبت هست باید دقت کنیم در این نوع سهام گیر نکنیم

پولهای درشت رانتی و کدهای بزرگ بسیار در بازار بوسیله عمدتا رانت پروار شده اند اینا به هیچ وجه سراغ سهام کوچک در پیت و حبابی نمیروند چون حجم خرید و فروششان بالا هست و این نوع سهام نیز حجم معاملات پایینی دارند بنبراین زمان حرکت بازار به لیدر بازار باید توجه کرد لیدر هر شاخص و صنعتی که حرکت میکند بازدهی کم ریسک تر دارد با نقد شوندگی بالا

این سهام بواسطه ورود این کدها هیچگاه نیز توقف نماد بلند مدت ندارند!! و در شرایط بد بازار نیز حقوقی میاد و صفهای فروششان را جمع میکند!!! و فرصت خروج میدهند و فرصت فعال کردن حد زیان

در این بازار نباید دنبال یک شبه پولدار شدن بود!! و این تفکر که بازار پول ندارد این سهام بزرگ را بالا ببرد و سهام کوچک زودتر میرود بالا!! این تفکر که با ساده اندیشی همراه است باعث شده سرمایه افراد زیادی در یکی دوسال گذشته بیش از 80درصد کاهش یابد!! و حتی برخی از همین نمادها متوقف شدند و باز نشدند و برخی با گپهای منفی 30و 40درصدی باز شدند!!!

البته سهام کوچک نقد شونده با پی به ای متوسط بازار و بقولی صاحب دار داستانش فرق دارد انهم برای درصد کمی از سبد....

Re: سهم خوب

#4
موسسـه مالیِ معــتبر Prudential Financial در آمریکا در طـــول ۱۰ سال، ده ها هزار معامله گر را زیر نظر گرفت و به نتایج خیره کننده و البته تکان‌دهنده‌ای رسید.

بعد از ۵ سال فقط ۷ % از معامله‌گرهایی که روز اول، مثل خیلی از معامله‌گرها با کلی امــید و آرزو و با رویای یک شبه پولدار شدن آمــده بودند ، در بازار باقــی مانده بودند.



یعــنی ۹۳% از این افـــراد، حداکــثر در طـــول ۵ سال از بازار و معامله‌گــــری خداحافظی کرده بودند



تقریباً فقط ۵ درصد از معامله‌گرها بعد از ۵ سال،توانسته بودند به سود مستمر برسند و از این بازار پول بدست آورند و ثروتمند شوند.

در واقع ۹۵ درصد معامله گــرها، در بلــند مدت ، فقــط ضـرر به بار می آورند !

البته ممکن است که چند روزی هم سود کرده باشند ، اما بازار حتما تمـام آن سودها را از چنگ آن ها درآورده است.

🔍 می‌دانید مشکلِ واقعی از کجا به وجود می آید؟!

این که یک معامله‌گر نمی‌داند برای موفقیت در دنیای معامله‌گری، فقط به تحلیل تکنیکال نیاز ندارد.

البته درست است که شـروع یادگـیری در بازارهای مالی همیشه باید با تحلــیل‌های تکنیـکال باشد ،

اما واقعــیت این اسـت که یک معامله‌گر حرفه‌ای و پولساز به جای فقط تحلیل تکنیکال در واقع نیاز به یک سیستمِ معاملاتی دارد!

بعد اول”Strategy”:

که بخشی از آن همانطور که گفته شد به تحلیل‌ه‏ای تکنیکال مربوط می‌باشد و به شما می‌گـوید که کـجا بخـرید و کـجا بفـروشید

اگر شــــما بتوانیـــد یک اســـــتراتژی معاملاتی با تمــام جزییات برای خـودتان بسـازید ،

در واقع می‌توان گفت که به یک معامله‌گر استراتژیک تبدیل شده‌اید و در واقع بُعد اول را بدست آورده‌اید.



بعد دوم “Money Management” :

که به شما می گوید ، در یک معامله ، چقدر می‌توانید بخـرید یا بفـروشید!

منظورم همان حجمِ معامله است ، یا در واقع چطور بایدمدیریت ریسک و سرمایه‌تان را بر عهده بگیرید

تا شاخص احتــمال نابودی حساب شما یا همان ROR که در این دوره فرا می‌گیرید ، یا صفر باشد یا یک عدد بسیار بسیار کوچک.



بعد دوم “Psychology” :

بعد سوم که از نظر بسیاری از منابع روز دنیا ، یک بُعد کور می‌باشد و با اینکه مهم‌ترین بُعدِ معامله‌گری است ، اما کمترین توجه به آن می‌شود.

بله! “Psychology” که ترس ، طمع و احساساتِ یک معامله‌گر را کنترل می کند تا حرکتی انجام ندهد که بعداً پشیمانی به بار بیاورد!
cron